top of page

Para compartir / om te delen

Blij weerziens van Marijke Lammens voor haar 50 ste verjaardag ๐ŸŽ‚

Marijke kennen we al meer dan 22 jaar, nog voor de geboorte van Nina Derwael ( onze Belgische trots in Gymnastiek ๐Ÿคธโ€โ™€๏ธ)Christa heeft Nina nog met de geboorte in de armen gehouden.

begin dit jaar kregen we de melding, dat Marijke haar verjaardag ๐ŸŽˆ hier graag wou vieren ๐ŸŽ‰ sam met enkele vrienden.Door Corona en onze verhuizing naar Andalucia hebben we elkaar al meer dan 2 jaar niet meer gezien.

Patrick vertelde ons dat de moeder van Marijke ook kwam samen met Nina en haar vriendje Siemen, Marijke was daarvan niet op de hoogte.Zij namen dan ook een andere vlucht โœˆ๏ธ leuke verrassing!!!

Bij aankomst in onze B&B op de parking, liepen er al wat traantjes, dit werd alleen maar erger, toen Marijke Nina, Siemen en haar moeder aantrof op ons dakterras, zeer emotioneel ๐Ÿฅฒ allemaal.

het was het begin van een mooie 3 daagse samen zijn, met haar vrienden en familie.

Samen met onze vrienden/ collegaโ€™s Machteld en Hans ( Casa los Tejones) hebben we de eerste avond aan het zwembad ๐ŸŠโ€โ™€๏ธ een heerlijke tapas/Paella klaar gemaakt.

Onze Engelse buurman Martin met cello en magic tricks zorgde voor een leuke sfeer, er werd gedanst op ieders playlist tot de late uurtjes.

Dag 2 nadat iedereen een heerlijk ontbijt ๐Ÿณ had genuttigd, ging het richting Nerja en Frigiliana. ๐ŸŒž ๐ŸŒŠ en strand ๐Ÿ–

dag 3

met een groep van 18 personen hadden we een romantische setting op de playa van Almunecar.

Cocktails , liters Sangriaโ€™s en wijn, tapas para compartir ( niks tekort dus) de lachspieren werden meermaals getraind ๐Ÿ’ช, al zeker toen Didier een serenade opdroeg aan Machteld,

de zon was allang verdwenen achter de rotsen ๐Ÿชจ en de zee, iedereen had er van genoten. Op de terugweg met de auto ๐Ÿš˜, was het heel stilletjes geworden, beseffende dat het morgen weer voorbij is ( die mooie zomer)

het zonnetje is hier 300 dagen op een jaar van de partij, iedere dag een avontuur, maar deze 3-daagse zal niemand ooit vergeten!!!

vanharte bedankt aan alle aanwezigen en zeker aan Marijke en Patrick

zonnige groeten van Christa y Dominique


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page