top of page

Vakantie ????

Ja, onze gasten vieren nog volop vakantie maar voor ons is het (nog) niet zover ......


Hoe leuk is het dan, dat we het zelfs nu in november en december nog lekker druk hebben en de gasten nog genieten van het zonnetje en de prachtige omgeving .


Het is overdag nog heerlijk weer tussen de 20 en 25 graden , alleen merk je nu wel dat het s'avonds wat frisser wordt, de houtkachel is dan heerlijk om gezelschapsspelletjes rond te doen .


Gisteren onderweg naar de supermarkt met de muziek hard aan, besefte we weer hoe bevoorrecht we zijn dat we hier wonen en werken .

De prachtige bergen de uitgestreken stranden van de Costa Tropical maken ons iedere keer weer blij .

De volle terrasjes waar de Spanjaarden genieten , van hun cafe con leche en straks heel uitgebreid aan de lunch gaan , levendigheid is er wel altijd in de buurt .


Op 3 december hebben we weer onze gezellige kerstmarkt, de extranjeros van Pinos del Valle hebben dan een schitterende " SKIHUTTE" ter beschikking dit jaar met fruitjenevers van Hasselt.


Missen we Belgie wel eens ?

We schamen ons bijna om te zeggen , NEE, totaal NIET...... We voelen ons hier zo ontzettend op onze plek, het voelt echt als onze thuis.


Samen met onze Belgische en Nederlandse buren hebben we regelmatig een kaart avond met de nodige hapjes en drankjes .....

Het mooie leven kabbelt hier gewoon als vanouds verder .


Willen jullie er ook nog lekker tussen uit en genieten van het zonnetje en het prachtige landschap, de kleine witte dorpjes van de ALPUJARRA, de mooie stad Granada of het strand?


We zijn nog open tot en met 26 februari , onze opnieuw geverfde muren en deuren gaan dan terug open vanaf 13 maart.

We hopen jullie allemaal weer met veel plezier te ontvangen .


HASTA PRONTO.... Dominique, Christa en Lucky

171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page